OBIECTIVE PENTRU NOUL AN ȘCOLAR

Un an școlar cu liniște și rezultate care să bucure, deopotrivă, elevii și dascălii. Este ceea ce dorește conducerea Școlii Gimnaziale ,,Constantin Brâncoveanu” din Râmnicu Sărat pentru acest nou an școlar. Reprezentanții unității de învățământ vor să dezvolte și relația dintre școală și familie, parteneriat care reperezintă cheia succesului în dezvoltarea elevilor.

De asemenea, dezvoltarea și consolidarea parteneriatului cu alte instituții este un alt obiect important propus de conducerea școlii.

Pentru perioada 2023 – 2027, Școala Gimnazială ,,Constantin Brâncoveanu” a devenit prima unitate de învățământ din Râmnicu Sărat acreditată în programul Erasmus Plus. Reprezentanții unității de învățământ consideră că acest program reprezintă un beneficiu, atât pentru profesori, cât și pentru elevi, pentru că va duce la rezultate mai bune și la elevi mai responsabili și implicați.

Școala Gimnazială ,,Constantin Brâncoveanu” din Râmnicu Sărat pune la dispoziţia profesorilor şi elevilor o bază materială adecvată, cu spaţii şcolare moderne şi mijloace didactice de ultimă generaţie.

Related posts