Armand Assante vine la B.I.A.F.!

O nouă vedetă de cinema de talie mondială vine la Buzău. Este vorba despre Armand Assante, care este invitat de onoare al Buzău International Arts Festival.

Câștigător al unui premiu Emmy, nominalizat la două premii Globul de Aur și iubit de cinefilii din toată lumea, actorul american care a dat viață personajelor din filme celebre precum Gotti, The Odyssey sau American Gangster va avea și o sesiune de întrebări și răspunsuri la care pot participa toți buzoienii care vor să-l cunoască.

Anul trecut, invitatul de onoare al B.I.A.F. a fost Michele Placido, actorul care l-a interpretat pe comisarul Corrado Cattani în serialul ”Caracatiţa”.

Buzău International Arts Festival va fi organizat între 20 august și 17 septembrie. În cadrul evenimentului, buzoienii vor putea asista la concerte de muzică jazz, rock, groovy sau acustică, spectacole de teatru independent, cu actori celebri sau tineri debutanți, proiecții de filme premiate sau premiere inedite, expoziții, lansări de carte, ateliere pentru copii și multe altele.

Related posts