MOTIV DE MÂNDRIE

Nominalizarea de către președintele Klaus Iohannis a liderului PSD, Marcel Ciolacu, pentru funcția de premier este un motiv de mândrie. O recunoaște deschis președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu. El este de părere că nominalizarea liderului PSD ca premier reprezintă un motiv de mândrie, în contextul în care, de la Alexandru Marghiloman încoace, România nu a mai avut un alt premier buzoian.

Petre Emanoil Neagu consideră că nominalizarea lui Marcel Ciolacu la conducerea Guvernului reprezintă o ,,restartare” a României.

Totodată, președintele Consiliului Județean Buzău recunoaște că misiunea liderului PSD nu va fi una ușoară. Prin acceptarea acestei funcții, liderul PSD a dat dovadă de curaj, mai spune Neagu.

Odată cu desemnarea pentru funcția de premier, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a demisionat din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Din Guvernul Ciolacu, ce va fi format din  miniștri de la PSD și PNL, pentru funcția de Vicepremier și ministru al Afacerilor Interne a fost propus un alt buzoian. Este vorba despre Cătălin Predoiu, ministru al Justiţiei din 25 noiembrie 2021, în cabinetul condus de Nicolae Ciucă.

Related posts