CONCURS DE IDEI, PENTRU VIITOR

Eveniment de anvergură  la Liceul Tehnologic ,,Grigore C. Moisil” din municipiul Buzău. 36 de echipe de elevi de la liceele tehnologice şi vocaţionale din Buzău au participat la concursul în limba engleză ,,Today a Project, Tomorrow the Future”, în cadrul celei de-a X a ediții a fazei județene. Proiectele elevilor au fost prezentate în fața unui juriu din care au făcut parte inspectori școlari de limbă engleză, ingineri și profesori de specialitate pe profilurile tehnologice şi vocaţionale de la Palatul Copiilor Buzău.

Emoțiile au fost mari pentru toți participanții având în vedere și miza competiției. Concursul își propune să pregătească  absolvenți de licee capabili să facă față oricărei provocări de nivel național și…de ce nu,  internațional.

Proiectele prezentate de elevii Liceului Tehnologic ,,Grigore C. Moisil” Buzău au fost, pe cât de diverse, pe atât de inovatoare. Una dintre echipe a prezentat juriului, o stație meteo portabilă.

De la an la an, competiția de le liceul buzoian devine tot mai interesantă și implică tot mai mulți elevi. Copiii au ocazia de a exersa limba engleză, dar și de a propune proiecte foarte bune, utile pentru verificarea cunoștințelor și pentru viața profesională ulterioară.

Related posts