CARTIERUL NOROAIELOR

Străzi pline de apă și noroi. Asta îndură locuitorii cartierului Alecu Bagdat, din Rm. Sărat, după fiecare ploaie abundentă. Acum chinul și supărarea oamenilor sunt însă mai mari ca niciodată. În zona respectivă autoritățile au demarat lucrări de extindere a rețelei de gaze și de canalizare, iar străzile sunt inaccesibile. Reprezentanții Primăriei Râmnicu Sărat cunosc situația și chiar au fost, zilele acestea, în Alecu Bagdat, pentru a discuta cu locuitorii.

Autoritățile dau asigurări tuturor locuitorilor din cartierele de la periferia Râmnicului, că acesta este ultimul an, în care se mai confruntă cu astfel de probleme.

Reprezentanții Primăriei Râmnicu Sărat mai spun că, săptămânal, au întâlnire cu constructorii și monitorizează stadiul lucrărilor efectuate.

De-a lungul anilor, cetățenii din Alecu Bagdat s-au confruntat de mai multe ori cu situații dificile, cauzate de noroiul de pe străzi, dar niciodată, nu au întâmpinat probleme atât de mari.

Zilele trecute, de teamă că îi va fi inundată curtea, un locuitor din cartierul Alecu Bagdat a sesizat autoritățile pentru a interveni urgent.

Cartierul Alecu Bagdat a fost înființat în urmă cu trei decenii, iar străzile din zonă nu au văzut niciodată asfalt.

Related posts