PROGRAM NOU DE TRANSPORT

Autobuzele societății de transport în comun TUC Râmnicu Sărat circulă după un nou program odată cu începerea școlii. Noul grafic de transport este valabil de astăzi, 5 septembrie, tocmai pentru a veni în sprijinul elevilor care folosesc mijloacele de transport public în comun.

Pe perioada vacanței de vară, programul de transport a fost stabilit de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ATRAS, din care face parte TUC Râmnicu Sărat.

Elevilor care urmează cursurile unei unități de învățământ din municipiul Râmnicu Sărat și circulă cu autobuzele societății de transport în comun TUC între localitatea de domiciliu şi Râmnicu Sărat, pe durata cursurilor şcolare, li se decontează cheltuielile de transport prin unităţile de învăţământ unde sunt şcolarizaţi. Abonamentele elevilor au fost majorate cu un mic procent, din cauza scumpirilor din ultima perioadă.

Mai multe informații referitoare la plecările sau sosirile microbuzelor ce tranzitează Autogara TUC din strada Horia se pot obține la numărul de telefon 0338 56 88 56.

Related posts