MOLDOVA TV ȘI EXPLORIS, ÎN REPUBLICA MOLDOVA

Posturile de televiziune Moldova TV și EXPLORIS, din cadrul trustului TVSat Media Group, se văd și în Republica Moldova, în rețeaua Orange Moldova.

Moldova TV este un post generalist cu acoperire națională, cu programe dedicate comunităților locale, care aduc în prim-plan, atât nevoile, cât și tradițiile din regiunile respective.

Grila de programe a postului de televiziune cuprinde producții noi, realizate în studiourile TVSat Media Group: emisiuni informative, educative, culturale, de educație economică pentru toate categoriile de persoane, dar și emisiuni realizate în studiouri independente din Suceava, sau diverse locații din Piatra Neamț, Iași sau Ploiești. De asemenea, la Moldova TV, telespectatorii au ocazia să urmărească filmul săptămânii, care va fi difuzat sâmbătă seară, cu reluarea duminică după-amiază.

La rândul său, postul de televiziune tematic, cu acoperire națională, EXPLORIS este axat pe domenii de mare interes, cum sunt turismul, cultura și educația.

Gândit ca un canal de televiziune pentru toată familia, cu un conținut editorial atractiv și de calitate, EXPLORIS oferă telespectatorilor alternative pentru petrecerea timpului liber, dar și oferte de călătorie și de explorare. Emisiunile postului de televiziune aduc, în fiecare casă, orașe, sate și locații binecunoscute, atracții antice și contemporane, povești despre locuri fascinante, animale și plante sălbatice de tot felul, zone conservate, monumente protejate, bijuterii istorice și paradisuri naturale.

Grila postului de televiziune EXPLORIS este completată cu emisiuni cu caracter educativ într-o formă ușor de urmărit, dar și cu multe ore de muzică clasică, dar și concerte de execepție.

Related posts