DOUĂ INCIDENTE GRAVE, ACELAȘI POLIȚIST

Un polițist din Râmnicu Sărat, de 36 de ani, este protagonistul unor evenimente care pătează grav imaginea Poliției Române! Dacă, cu două seri în urmă, bărbatul s-a dus îmbrăcat în uniformă la o prostituată și a refuzat să plătească, același polițist a provocat, sâmbătă, un accident în localitatea Topliceni.

Polițistul a pierdut controlul volanului și a lovit două mașini parcate pe marginea drumului. Când a fost scos din mașină, martorii și-au dat seama că acesta este băut.

Locuitorii din zonă au auzit bubuitura și au ieșit să vadă ce s-a întâmplat.

Polițiștii care au cercetat evenimentul rutier au fost refuzați de colegul lor atunci când a venit vorba de testarea alcoolemiei. Agentul băut s-a ales acum cu un dosar penal pentru sustragerea de la recoltarea probelor biologice.

Nu doar pentru acest incident este însă cercetat agentul. Polițistul, angajat din sursă externă, a intrat pentru prima dată în atenția șefilor, după ce în urmă cu două nopți s-a dus îmbrăcat în uniformă la o prostituată. Pentru că a refuzat să plătească, femeia a chemat în ajutor mai mulți prieteni, iar între aceștia și polițist a început un scandal. Tânăra a sunat la 112 și a chemat un echipaj de la ordine publică. Polițistul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv.

Ieri, după ce a fost audiat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Sărat, polițistul a fost reținut pentru 24 de ore.

În cazul poliţistului buzoian se desfăşoară două anchete penale, dar şi o anchetă administrativă. Cel mai probabil, acesta va fi dat afară din poliție.

Related posts