A DOUA ÎNFRÂNGERE

FC Buzău a suferit a doua înfrângere consecutivă în actualul sezon, după ce a pierdut, pe teren propriu, partida cu Universitatea Cluj în runda secundă din Liga 2 de fotbal. Partida disputată, ieri, 8 august 2021, pe stadionul din Crâng, s-a terminat cu victoria oaspeților, scor 1-0.

Singurul gol a fost reușit de Albert Voinea în minutul 9, în urma unui contraatac. Blejdea a pătruns pe flancul stâng al buzoienilor, a centrat perfect, iar Voinea s-a demarcat și a trimis în plasă din 4 metri. De altfel, Blejdea și Voinea au fost cei mai periculoși jucători ai clujenilor, o echipă cu un joc peste nivelul eșalonului secund. Voinea a ratat o șansă imensă în finalul primei părți de a dubla avantajul oaspeților.

Clujenii, aflați sub sub comanda lui Erik Linkar, au controlat partida o bună perioadă de timp și au atacat mai mult, în timp ce FC Buzău a replicat prin șuturile expediate de Ekollo, Cârstocea, Ciobanu și Neacșu. Cel mai bun jucător al buzoienilor a fost portarul Stoian, care a reușit o prestație foarte bună, cu trei, patru parade reușite, prin care a limitat proporțiile sorului.

Related posts