ÎN MEMORIA EROILOR

Ziua de 9 Mai a fost marcată, la Rm. Sărat, printr-o ceremonie de depunere de coroane de flori la Monumentul Eroilor din incinta fostei unități militare. Le eveniment au participat autorități locale, consilieri municipali, reprezentanți ai partidelor politice, ai Armatei, ai Poliției Locale precum și ai instituțiilor publice, dar și ai unităților de învățământ.

În cadrul ceremoniei, s-a oficiat o slujbă de pomenire a celor căzuți pe câmpurile de luptă. Autoritățile din Rm Sărat au adus un omagiu eroilor neamului românesc.

Reprezentanții Poliției Locale Rm. Sărat consideră că ziua 9 Mai, dată la care este sărbătorită Independenţei României, Ziua Victoriei aliaţilor în cel de-al Doilea Război Mondial şi Ziua Europei, trebuie respectată și păstrată vie în memoria românilor:

La eveniment au mai participat Ionel Meiroșu, inspectorul general în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Buzău, senatorul Liliana Sbîrnea și reprezentanți ai PSD Rm. Sărat, dar și ai PRO România, PNL, PMP, AUR, PPU și ADER.

Related posts