ECHIPĂ NOUĂ LA PREFECTURĂ

În sfârșit, Buzăul are o echipă completă la vârful Prefecturii! În ședința de ieri Guvernul l-a numit în funcția de prefect al județului pe omul de afaceri Silviu Iordache, propus de PLUS, formațiune căreia i-a revenit funcția, conform protocolului alianței de guvernare. De asemenea, în funcția de subprefect a fost numit fostul primar al municipiului Râmnicu Sărat, Viorel Holban, propus de PNL. Astăzi, cei doi, au fost învestiți în funcții în cadrul unei ceremonii desfășurată în sistem de videoconferință. La final, noul prefect al județului Buzău, Silviu Iordache, a prezentat prioritățile sale în noua funcție.

La rîndul său, noul subprefect al județului, Viorel Holban, spune că experianța sa de primar al municipiului Rm. Sărat, în două mandate, l-a determinat să accepte această funcție.  Râmniceanul va face echipă cu celălalt subprefect, Marieta Boloș.

Județul Buzău a rămas fără prefect din 4 ianuarie 2021, atunci când Leonard Dimian și-a dat demisia. Din acel moment și până în data de 3 martie, activitatea Prefecturii a fost coordonată de subprefectul Adina Moiseanu, secondată de subprefectul Vasile Alecu. Ulterior, cei doi au fost înlăturați din funcții prin hotărâre de Guvern, astfel că de la începutul lunii și până acum, la Instituția Prefectului a lucrat un singur subprefect, respectiv Marieta Boloș, propusă de PNL.

Related posts