DEMERSURI FĂRĂ ECOU

Nenumăratele demersuri făcute de oficialii din Rm Sărat pentru redeschiderea Spitalului Municipal au rămas fără ecou. Este constararea senatorului PSD din Rm Sărat Liliana Sbîrnea, care spune că a adresat mai multe interpelări ministrului sănătății cu privire la posibilitatea redeschiderii unității medicale pentru toți pacienții din zona Râmnicului. Liliana Sbîrnea afirmă că răspunsul Ministerului Sănătății nu a fost unul favorabil, din cauza actualului context epidemiologic, cu un număr foarte mare de îmbolnăviri cu coronavirus.

Atât autoritățile din Rm Sărat, cât și populația, așteaptă trecerea celui de-al treilea val pandemic în speranța că Spitalul Municipal va fi redeschis pentru toate categoriile de pacienți.

În 2020, dar și în acest an, conducerea Spitalului Municipal Rm. Sărat și responsabilii Primăriei au făcut nenumărate demersuri către Direcția de Sănătate Publică Buzău și Ministerul Sănătații, pentru că unitatea medicală să poată asigura servicii medicale tuturor pacienților din zona Râmnicului.

Related posts