MULȚUMIȚI DE ACTIVITATEA MANAGERULUI

Consiliul Local Municipal Rm. Sărat apreciază activitatea managerului Spitalului Municipal, unitate sport pentru tratarea pacienților cu Covid 19.  Invitat la cea mai recentă ședință a Consiliului Municipal, pentru a prezenta demersurile în vederea redeschiderii spitalului, Adrian Danielescu a fost felicitat pentru activitatea desfășurată în cei 10 ani de mandat. Consilierii din Rm Sărat s-au arătat mulțumiți, atât de activitatea managerului, cât și de atitudinea personalului medical din perioada pandemiei. Au fost și aleși locali care l-au încurajat pe Danielescu să  participe și la viitorul concurs pentru ocuparea postului de conducere.

Activitatea managerului Adrian Danielescu și a personalului medical din spital a fost apreciată deopotrivă de consilierii PSD și PNL.

Primarul din Rm. Sărat consideră că lucrurile au mers pe un făgaș normal la Spitalul Municipal, într-o perioadă extrem de dificilă marcată de pandemie.

La rândul său, managerul Spitalului Municipal Rm. Sărat a apreciat sprijinul de care s-a bucurat de-a lungul anilor din partea Consiliului Local Municipal. Adrian Danielescu ar vrea ca, și pe viitor, factorul politic să nu intervină atunci când e vorba de activitatea medicală.

Anul trecut, mandatul lui Adrian Danielescu a fost prelungit de la 3 la 4 ani de către Consiliul Local Municipal. Și atunci, consilierii din Rm Sărat s-au arătat mulțumiți de activitatea managerului.

Related posts