CERERI PENTRU LOCUINȚE

Zeci de râmniceni fără un acoperiș deasupra capului solicită Primăriei acordarea unei locuinte sociale sau de tip ANL. Autoritatile nu pot onora însă toate solicitarile, fie din cauza lipsei unor astfel de locuințe în municipiu, fie din cauză că unii solicitanți nu îndeplinesc criteriile stabile pentru acordarea imobilelor. Pentru unii dintre ei există însă speranțe: fie materiualizarea noului proiect de construire a unor locuințe de tip ANL, fie reabilitarea unor imobile care fac parte din fondul locativ, distruse de foștii chiriasi, motiv pentru care au și fost evacuați.

Autoritățile din Rm. Sărat au dat o mână de ajutor și tinerilor cu vârste între 18 şi 35 de ani, care au solicitat teren gratuit de la Primărie, pentru a-şi construi o locuinţă. Pentru a beneficia de teren gratuit, tinerii trebuie să îndeplinească anumite condiţii. Ei trebuie să construiască locuinţa în termen de un an de la data atribuirii suprafeței de teren.

În prezent, dosarele primite din partea ramnicenilor în vederea acordării unei locuințe sunt analizate de autoritățile locale.

Related posts