GRĂBIȚI LA VOT

Și la Rm. Sărat, candidații la alegerile parlamentare, reprezentanții administratiei locale si liderii politici s-au grabit sa ajunga la urne încă de dimineață. Primul la vot a fost candidatul Pro Romania, la Camera Deputatilor, Nicolae Florian. Acesta a votat la ora 08.45, la Sectia de Votare din cadrul Scolii Gimnaziale ,,Gheorghe Vernescu” Rm. Sărat.

La ora 09.00, a votat și Sorin Cîrjan, primarul municipiului Rm. Sărat. Edilul a venit la sectia de votare insotit de fiica sa. 

Liliana Sbîrnea, candidat PSD la Senat, a votat la ora 09.15, la Sectia Nr.89 din cadrul Colegiului National ,,Al. Vlahuta”.

La ora 09.30 a votat candidatul PNL la Senat,Viorel Holban, la Sectia din cadrul Scolii Generale Nr. 1 din Rm. Sarat.

Tot dimineata a votat si Gabriel Stefan Ionica, reprezentantul USR Rm. Sarat. Acesta s-a prezentat la ora 09.45, la Sectia din cadrul Liceului Stefan cel Mare.

Candidatul PMP pentru Senat, Raul Ioan Florescu, a votat la ora 10.10, la Sectia Nr. 88 din cadrul Liceului Agricol. El a venit la urne insotit de familie.

În general politicienii votează în prima parte a zilei, pentru a putea supraveghea ulterior buna desfășurare a alegerilor.

Related posts