SITUAȚIE INCERTĂ

Situația Spitalului Municipal Rm. Sărat rămâne delicată iar o eventuală redeschidere a unității medicale stă sub semnul incertitudinii, din cauza evoluției cazurilor de COVID-19. In ultimele zile, numarul pacientilor infectati cu noul coronavirus si internati in Spitalul din Rm. Sarat a fost într-o permanentă schimbare. Ieri, in unitatea medicală erau internati 44 de pacienți, unii cu forme ușoare ale bolii, iar alții cu forme mai grave.

Situatia oscilantă a numărului de internări, impiedică deocamdată luarea unei decizii în privința redeschiderii Spitalului din Rm Sărat.

In schimb, activitatea Policlinicii din cadrul Spitalului Municipal din Rm Sărat se desfasoara fara a se inregistra probleme deosebite. Doar in cabinetele de Cardiologie, Neurologie si Gastroenterologie se acorda consultatii o singură data pe saptamana din cauza numarului mic de medici specialisti. In aceste cabinete, ofera consultatii cate un medic, care asigura activitatea si în sectiile spitalului. De asemenea, în cel mai scurt timp trebuie rezolvata si situatia Compartimentului de Radiologie.

Pentru consultatii de specialitate in Policlinica, pacientii se prezinta in urma unei programari.

Related posts