EFORTURI RĂSPLĂTITE

Eforturile personalului medical din municipiul Rm. Sărat, pe perioada pandemiei de COVID-19, trebuie rasplatite. Este mesajul presedintelui PNL Râmnicu Sărat, Viorel Holban, care a propus primarului si Consiliului Local Municipal, scutirea de la plata a impozitului pentru anul 2020 a personalului medical din oras. Propunerea a fost facuta, astazi, cu ocazia Zilei Internaționale a Asistentului Medical. De altfel,  anul 2020 este și Anul International al Asistentului Medical.

Viorel Holban consideră că întreg personalul medical merita respectul si aprecierea comunitatii din Rm Sărat.

Prin proiectul de hotărâre, presedintele PNL Râmnicu Sărat propune scutierea de la plata impozitului pe proprietate aferent anului 2020, pentru medicii, asitentele medicale, infirmierii si personalul auxiliar din cadrul Spitalului Municipal, dar si pentru medicii de familie, asistentii, infirmierii acestora, precum si pentru cei de medicina scolara si prescolara din municipiu.

Viorel Holban afirmă că intreaga comunitate locală trebuie sa-si arate recunostinta pentru acesti eroi aflati in linia intai in lupta impotriva COVID-19.

Related posts