Scurtpe2 Nr. 399: Griji și… griji

Cum a apărut în spațiu public raportul Curții de Conturi după controlul la Primăria Buzău, de ce se vorbește despre verificări “la punct ochit”, ce nemulțumiri sunt legate de votul cu interzicerea mașinilor în Pracul Crâng și cum se se va face colectarea deșeurilor la Rm.Sărat, aflați din  noua ediție a publicației Scurt pe 2 care apare vineri la toate chioșcurile de ziare din Buzău și Rm.Sărat. Mai puteți citi despre greșelile de proiectare a celui mai tranzitat drum din județ, despre concertul lui Tăndărică la Buzău precum și despre cele mai importante evenimente mondene din weekend.

Nu ratați recomandările profesioniștilor, interviuri în exclusivitate, ponturi și informațiile utilitare, horoscopul săptămânii, programul televiziunilor TVSat și TVSudEst.

Cereţi la difuzorii de presă Scurt pe 2 şi veţi primi în acelaşi preţ două suplimente: Jurnalul TvSat şi Talciocul buzoian. Nu uitați, cu Talciocul buzoian ieșiți în câștig, aveți cele mai noi și mai diverse anunțuri de mica publicitate.

[button href=”http://scurtpe2.ro/wp-content/arhiva/nr399/nr399.html” align=”left”]Răsfoiește ziarul…[/button]

jurnal pag 1 bun0001

Descoperă și suplimentul ”Jurnalul TVSAT” Nr.399!
[button href=”http://scurtpe2.ro/wp-content/jurnal/nr399/nr399.html” align=”left”]Răsfoiește jurnalul…[/button]

Related posts

Leave a Comment