Luciana Bițescu, un hairstylist ce militează pentru hidratare, cu toate produsele din dotarea salonului său: “Secretul pentru un scalp și un păr sănătos este mereu… hidratarea!”

lucianaIubește culorile, tunsorile, crează orice coafură în mod diferit și este adepta reparării și restructurării firului de păr, cu orice produs. Luciana Bițescu ne oferă pe scurt câteva răspunsuri la întrebările cele mai frecvente puse de clientele sale, ca să știm cum să fim în trend și de ce trebuie să ținem cont neapărat ca să avem o podoabă capilară demnă de invidiat!

Silvia BUNICĂ: A sosit sezonul cald, ne trebuie îngrijire maximă pentru podoaba capilară, ce tratamente ne recomanzi cu precădere în această perioadă?

Luciana BIȚESCU:  Noi ar trebui să ne îngrijim mereu de podoaba dumneavoastră capilară, însă în special în sezonul cald trebuie să ne orientăm spre cel mai nou tratament în domeniu, cel cu ulei de cânepă.  Pentru un plus de hidratare, se poate apela chiar la shot-urile concentrate de avocado, pentru a reda strălucirea și elasticitatea firului de păr și a-l întări în profunzime.

S.B.:  Dar în materie de culori, cu ce “spargem” privirile pe covorul roșu în aceste luni|?

L.B.: Pentru că începe vara, în materie de colorare, în 2018 întâmpinăm o vară nebună, o vară a culorilor directe:  roșu,  mov, lili, roz și fucsia.

luciana7S.B.: Suntem în plin sezon și cu evenimentele private, cu ce idei și recomandări vii în sprijinul mireselor, a nașelor pentru coafurile speciale?

L.B.: Anul acesta se poartă coafurile lejere, buclele în continuare rămân în top, dar cine dorește, poate opta oricând pentru un coc foarte finisat. Gusturile se modelează, dar se și educă.

S.B.: După o experiență de 10 ani în materie de hairstiling, care sunt primele 3 greșeli pe care le-ai rectificat la clientele tale, de când ajung pe scaunul tău?

luciana5L.B.: Trei greșeli frecvente sunt: tunsoare gresit executată, vopsit incorect și reparare dupa decolorări exagerat făcute. Aici intervine semnalul de S.O.S.,  aici se intervine cu tratamente de reconstrucție.

S.B.: Dar un top al recomandărilor, ca să aibă mereu un scalp sănătos și un păr strălucitor, dar mai ales ușor de aranjat?

L.B.: Secretul pentru un scalp și un păr sănătos este mereu… hidratarea! Și aici înțelegem o paletă cât mai largă, de la tratamente și măști de păr, până la o alimentație sănătoasă, sport și multă apă!

Related posts

Leave a Comment