Mirela Ursache și-a început anul cu un val de petreceri, încheiat cu cea de ziua ei, cu un gând la purtător: “Să trăim fiecare clipă ca și cum suntem la o petrecere: noi cântăm, noi dansăm!”

mirela3Niciun artist nu se odihnește în primele zile ale anului și excepție nu face nici Mirela Ursache, care și-a început prima zi din 2018 pe ringul de dans și a continuat, în același ritm de Sf. Vasile, Sf.Ion, petreceri tematice și…ziua ei. Cum a ales să-și sărbătorească încă un an la “rotunjirea cifrei numărului cu 4”, dar mai ales cu cine și cu ce gânduri, aflăm acum, într-un interviu rapid realizat fără “voia” protagonistului.

mirela5Silvia Bunică: La mulți ani !!!!Tu începi anul mereu în forță, ziua ta e un prilej de a continua sărăbătorile de la începutul anului, cum a fost acum 9 ianuarie 2018?

Mirela Ursache: Mulțumesc din toata inima cu drag și sinceritate, tuturor celor ce mi-au transmis de ziua mea urările și gândurile lor frumoase! Cu toată considerația vă trimit aceleași gânduri și aceleași urari de bine, sănătate și tot ce vă doriți! Sunt fericită și dornică de muncă în continuare, asta trebuie să știți, pentru că încep anul așa, mereu în forță, pe ringul de dans și totul continuă o săptămână până pe 9 ianuarie. Anul acesta am avut parte de o mare surpriză și nu e frumos să o divulg, că a fost de suflet și doar pentru mine. Dar pentru ea îi mulțumesc iubitului meu, Vladimir, ce mi-a fost sprijin în ultimii ani necondiționat.

S.B.: Ai primit sute de mesaje, telefoane, urări, ești un artistă populară, mai ales aici, acasă, la Buzău, cum au fost anul acesta declarațiile, spr ce s-au orientat?

mirelaaa 4M.U.: Spre sănătate și fericire. Și sunt cele mai de preț lucruri acum, la momentul acesta pentru mine. Am învățat să apreciez fiecare clipă la valoarea ei, la momentul în care se întâmplă, fără prea multe planuri, idei și analize. Exact ca o petrecere, unul dansează, altul cântă, dar toată lumea se simte bine, împreună. Ei, eu am înțeles mai mult decât ataât. Că trebuie să trăim fiecare clipă exact ca și cum am fi la o petrecere, în fiecare zi, să și dansăm, să și cântăm și să ne distrăm, profitând de momentele frumoase, din plin. Fiecare are greutăți, fiecare are neajunsuri, dar dacă ne cantonăm numai pe ele, nu vom aprecia niciodată viața. Așa că, bucurați-vă de viață, faceți din fiecare zi o sărbătoare și savurați timpul care trece din ce în ce mai rapid la maximum! La mulți ani!

 

Related posts

Leave a Comment