Jurnal de protestatar

Exclusiv în editia de vineri a publicației Scurt pe 2 aveti lista completa a câștigătorilor campaniei “LA TVSAT TE ABONEZI ȘI CÂȘTIGI “ cu  toate premiile oferite. În plus, aveti activitățile planificate de Centrul Cultural Florica Cristoforeanu din Rm.Sarat pe tot anul în curs, majorarile pentru zilieri și mărirea indemnizației pentru creșterea copilului.

Mai aflați de ce liderii social-democrați nu au reușit să prindă un post în cabinetul Grindeanu, de ce a fost o întâlnire de gradul zero a pesedistilor în afara partidului si ce valuri mai provoaca dosarul Gloria, desi  echipa este de mult doar o amintire pentru microbisti.

Nu ratati sfaturile profesionistilor, interviuri din sport si din lumea artistica retetele naturiste de sezon, pamfletul saptamanii, programul televiziunilor TVSat și TVSudEst și orarul filmelor de la Cinema Dacia. Cereţi la difuzorii de presă Scurt pe 2 şi veţi primi în acelaşi preţ suplimentele Jurnalul TvSat şi Talciocul buzoian care vine cu cele mai noi si diverse anunturi de mica publicitate.

[button href=”http://scurtpe2.ro/wp-content/arhiva/nr312/nr312.html” align=”left”]Răsfoiește ziarul…[/button]

jurnal pag 10001

Descoperă și suplimentul ”Jurnalul TVSAT” Nr.312!
[button href=”http://scurtpe2.ro/wp-content/jurnal/nr312/nr312.html” align=”left”]Răsfoiește jurnalul…[/button]

Related posts

Leave a Comment