Teo Manciulea, despre cum îmbină electronica cu muzica, și viața de student în București: “Pot să le fac pe amândouă și sper să fiu capabil într-o zi să le și îmbin!”

teo5S-a născut cu muzica în casă, a încercat toate competițiile de profil și a declarant muzica prima dragoste. Cu toate acestea, Teo Manciulea a ales să studieze tainele eletronicii și să găsească soluția ideală ca să combine cursurile facultății cu profil real cu acordurile muzicale.  În ce proiecte mai este implicat în aceste luni și cum s-a simțit pe scenă, acasă, la Râmnic, aflați acum, din interviul acordat săptămânalului Scurtpe2.

Silvia BUNICĂ

 

teo3Silvia BUNICĂ: Cum a fost vara pentru tine, ca artist?

 

Teo MANCIULEA: Vara a fost de partea mea! Mi-a oferit mult timp liber să pot să cânt, să înregistrez și să mai studiez cu vocea. În timpul facultății e mai greu, nu neapărat din cauza timpului, pentru că nu e foarte solicitant, dar din punct de vedere al ”tonusului”,  este puțin mai dificil.

 

S.B.: Dar anul de facultate, cum l-ai încheiat având în vedere că ai fost “boboc”?

T.M.: Cu facultatea este o poveste mai lungă. Trebuie să mărturisesc că la început nu mi-a plăcut absolut deloc. Nu m-am regăsit în nimic din ceea ce studiam acolo, dar acest lucru s-a întâmplat în primul rând din cauza perioadei de adaptare. Pe semestrul al doilea totul a început să capete sens și am început să învăț cu plăcere, deci să spunem că am terminat anul de boboc obținând calificativul ”aproape integralist”. Pentru anii viitori, promit mai multe.

 

teo1S.B.: Ce se mai întâmplă cu proiectul Dream Walkers?

T.M.:  Proiectul DreamWalkers a fost în primul rând legat de Eurovision Song Contest. După această competiție, nu pot să spun că am mai avut prea multă activitate. Am cântat în cadrul unui spectacol susținut la Universitatea de Muzică din București și am fost prezenți la festivitatea de la Ambasada Americii, pe 4 iulie cu ocazia Zilei Independenței.

 

S.B.: În afara de activitatea ca solist, ce alte colaborări mai ai programate în aceste luni?

 

T.M.: În afara de activitatea de solist, nu pot spune că sunt implicat în alte proiecte. Deocamdată vreau să mă concentrez pe studiu și să mă pregătesc de festivalurile de muzică ușoară. Nu este acesta cel mai bun pas pentru promovare, dar îmi oferă experiență și o atmosferă foarte faină.

 

teo pag 4S.B.: Cum se împacă electronica cu muzica, în ce proporție le aloci timpul liber?

 

T.M.: Mai am mult de învățat până să ajung să spun măcar că ”lucrez” în domeniul electronicii’. Cum am spus, facultatea nu este una foarte solicitantă, dar nici ușoară, așa că îmi oferă destul de mult timp să fac și muzică. Pot să le fac pe amândouă și sper să fiu capabil într-o zi să le și îmbin.

 

S.B.: Ai cântat recent la Râmnic, ce ai simțit de la publicul venit la Zilele Orașului, te-ai simțit ca o vedetă idolatrizată la tine acasă sau dimpotrivă?

T.M.: Acasă este întotdeauna cel mai bine. Cred că fraza asta descrie cel mai bine sentimentul pe care l-am avut cântând la Zilele Orașului. Cred că nu mi-ar fi plăcut dacă m-aș fi simțit ca ”o vedetă idolatrizată”. Să spunem că am fost foarte bine primit și am simțit aprecierea oamenilor care m-au ascultat!

 

 

Related posts

Leave a Comment