“Sogorițele sunt pe litoral, la spectacole, pe terase și în weekend, la Buzău “

sogoritele4Silvia BUNICĂ: În plin sezon estival, ca impresar trebuie să ai multe noutăți, unde vor cânta fetele din principala trupă de care te ocupi, Sogorițele, dar și alături de cine?

Teo COMAN: Suntem pe plajă, suntem pe litoral, adică Andreea și Miruna sunt în concerte la toate teatrele de vară de pe litoral și implicit la emisiunile voastre și pentru asta vă mulțumim că ne sunteți alături. Fetele cântă și la restaurantele de pe plajă, seara, mai ales în cursul săptămânii, pentru că în weekend suntem acasă, la serbările câmpenești din județ. Deci, Sogorițele sunt peste tot, pe litoral, la spectacole, pe terase și în weekend, la Buzău. Cât despre artiștii cu care colaborăm, vrem să ne mândrim că fetele vor urca pe scenă alături de Maria Dragomiroiu, Mirabela Dauer, Petrică Mâțu Stoian, Constantin Enceanu, Jean de la Craiova și mulți alții și ne bucurăm că facem parte din această serie de spectacole din vara lui 2016!

S.B.: Noua colaborare cu Centrul de Creație vă aduce acasă în weekenduri, aveți alt repertoriu, alte melodii cerute?

sogoritele2T.C.: Este vorba despre aceleași melodii, iar pot spune că Șogorițele sunt cele mai aplaudate la melodiile “ Eu mi-s mândră Sogoriță”,  “ Cântăm voinicește” sau  “ La mulți ani, cu drag!”. Și la serbările câmpenești și pe litoral Miruna și Andreea la cântă cu drag muzică etno-dance, fac atmosferă, iar din toamnă vom intra în studio în această formula, care par de departe cea mai reușită de până acum.

S.B.: Numai în județul nostru veți fi în weekend?

T.C.: Noi până luna trecută eram oriunde numai în județul nostru nu. Din luna aceasta le mulțumim pe această cale autorităților județene că ne-au primit și pe noi pe lista Centrului Cultural Județean la cântări, și în afara județului Buzău vom fi la Dâmbovița, Bacău, Tulcea plus pe litoral, nu uitați, vă așteptăm la spectacolele noastre!

Related posts

Leave a Comment