CĂMARĂ CU… DROGURI

În timp ce unii gospodari își umplu cămările cu bunătăți pentru iarnă, un buzoian și-a înțesat-o cu saci de canabis. Descoperirea a fost făcută luni de către polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Buzău, împreună cu procurorii DIICOT, în urma unei percheziții la domiciliul bărbatului, în comuna Cilibia. Buzoianul se afla de ceva timp în atenția autorităților, care îl cercetau pentru pentru trafic de droguri de risc. Reținut inițial pentru 24 de ore, buzoianul a fost plasat ulterior în arest la domiciliu. Perchezițiile au loc la nici o lună,…

Detalii

LUCRĂRI DE MODERNIZARE

Așteptările locuitorilor din cartierul Costieni, din Râmnicu Sărat, au ajuns la final. În zonă au fost demarate ample lucrări de modernizare. Deocamdată, se execută lucrări de reabilitare a rețelelor de apă și canalizare, după care arterele vor fi asfaltate. Reprezentanții Primăriei spun că vor purta discuții cu cetățenii și asociațiile de proprietari, dar și cu un arhitect, pentru a stabili ce lucrări de peisagistică se impun în cartier. În zona Costieni au fost amenajate și noi locuri de parcare de reședință.

Detalii

CAMPIONI LA ȘAH ȘI TABLE

Zeci de pensionari din municipiul Buzău au participat la cea de-a noua ediție a Cupei Seniorilor, eveniment anual promovat de Ziua Internațională a persoanelor Vârstnice. Concursul din acest an a fost organizat de Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice, cu sprijinul Primăriei Buzău și Consiliului Județean. Cei mai talentați dintre pensionari la sah, table sau rummy au fost premiați luni de către edilul Buzăului în cadrul unei ceremonii organizate la Palatul Comunal. Campionii la sah, table și rummy au primit cupe, diplome de participare, mentiuni dar și un mic stimulent financiar.

Detalii