UN NOU ANTRENOR

Gloria Buzău are un nou antrenor! Este vorba despre Eugen Neagoe, antrenor de 57 de ani, care a pregătit-o ultima dată pe FC Argeș. În cariera sa de tehnician, Neagoe a mai antrenat la Universitatea Craiova, Pandurii, Drobeta Turnu Severin, FCSB, Poli Iași, Dinamo, Sepsi, Hermannstadt, Astra și U. Cluj.

Instalarea lui Eugen Neagoe pe banca echipei din Crâng surpvine după ce clubul buzoian a reziliat contractul cu Andrei Prepeliță, antrenorul care a promovat gruparea din Crâng în Superligă. Cele două părți s-au despărțit amiabil, nefiind vorba despre o desfacere unilaterală a contractului. În acest context, cel mai probabil, Prepeliță nu a încasat toată suma stipulată în contract în cazul unei despărțiri premature. Andrei Prepeliță a fost instalat pe banca echipei pe data de 20 iunie a anului trecut și a reușit să promoveze în Liga 1 după un singur sezon.

Gloria ocupă ultima poziție în clasament, cu cinci puncte acumulate în primele opt etape. Singura victorie datează tocmai tocmai din 27 august, atunci când buzoienii dispuneau cu 2-1, în deplasare, de Poli Iași. Oficialii echipei din Buzău au fost foarte nemulțumiți de prestația echipei și au ales să renunțe la serviciile lui Prepeliță.

Related posts