”RO RALLY MARATHON 2024”, LA FINAL

Cea mai rapidă și lungă competiție europeană de raliu de mare viteză, ”Ro Rally Marathon 2024” a ajuns, ieri, la final. Evenimentul, găzduit de municipiul Râmnicu Sărat, s-a încheiat cu decernarea premiilor. Concursul de motorsport rally raid și off-road Ro Rally Marathon 2024 a reunit, anul acesta, 80 de participanți de marcă din România, Italia, Bulgaria, Germania, Cehia, Polonia, Turcia, Franța, Austria și Marea Britanie. Evenimentul a fost organizat de Clubul sportiv Baja 555 MOTOSPORT, găzduit de Primăria Râmnicu Sărat și susținut de Consiliul Județean Buzău. La festivitatea de decernare a premiilor, ansamblurile și grupurile folclorice din cadrul Centrului Cultural ”Florica Cristoforeanu” din Râmnicu Sărat au oferit participanților un spectacol artistic deosebit.

Ro Rally Marathon 2024 a însemnat un traseu de 1.500 de km, parcurs în județele Buzău, Vrancea, Ialomița și Călărași, dar și sute de profesioniști și voluntari, angrenați în buna organizare și desfășurare a raliului. Cartierul general al competiției a fost amplasat la fosta Unitatea Militară din Râmnicu Sărat. Organizatorul evenimentului a declarat că cea mai mare realizare a reprezentat-o faptul că nu s-au înregistrat accidente în cadrul competiției.

Sportivii au fost felicitați și premiați, duminică, la  bivuacul RoRallyMarathon, amplasat în cadrul fostei unități militare din Râmnicu Sărat.

Autoritățile și organizatorii doresc ca această competiție să devină un reper, dar și o tradiție în județul Buzău și întreaga Europă.

Related posts