OBIECTIV PENTRU PARLAMENTARE

Reales președinte al PSD, premierul Marcel Ciolacu a trasat deja sarcini pentru președinții organizațiilor social-democrate din țară și a anunțat obiectivele partidului la alegerile parlamentare. Ciolacu își dorește ca pe listele PSD, de la scrutinul din 1 decembrie, să se regăsească multe doamne. Asta ar fi, în opinia liderului PSD, prima etapă de reformare a partidului.

La Congresul PSD, Marcel Ciolacu a amintit de dificultățile traversate de PSD în ultimii ani și de reușitele partidului sub conducerea sa, punând accent pe recâștigarea încrederii cetățenilor și pe redresarea economică a țării.

Conform calendarului de acțiuni din perioada electorală a alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților, care vor avea loc duminică, 1 decembrie, campania electorală va începe pe 1 noiembrie și se va încheia pe 30 noiembrie la ora 07:00. Atunci  va începe și prima zi de votare în străinătate. Suma totală estimată pentru pregătirea, organizarea și desfășurarea alegerilor parlamentare este de aproape 880 de milioane lei.

Related posts