UCISĂ DE PROPRIUL SOȚ

Sătenii din două localități buzoiene, Săgeata și Vadu Pașii, sunt în stare de șoc după ce au aflat de o tânără că a fost ucisă cu cruzime de soțul ei. Nenorocirea s-a produs, ieri, în localitatea Dâmbroca, din comuna Săgeata. Originară din Vadu Pașii, femeia era într-o relație cu bărbatul din Dâmbroca, încă din anul 2016 și se pare că, de atunci, relația lor a trecut prin tot felul de etape zbuciumate. Cei doi s-au mutat împreună la locuința bărbatului din Dâmbroca, iar ani mai târziu s-au căsătorit. În 2022, li s-a născut un băiețel, dar nici copilul nu avea să aducă liniște în familie.

În ultima vreme, cei doi locuiau la Vadu Pașii. Ultimul scandal, produs cam în urmă cu o lună, s-ar fi încheiat cu intervenția poliției. Vecinii bărbatului știau de comportamentul agresiv al soțului și despre scandalurile din casa lor, care se țineau lanț. Atunci, Diana lua copilul în brațe și fugea pe stradă împreună cu bunica ei, cea care a crescut-o. Se pare că problemele dintre soți s-au agravat în ultima vreme și ar fi pornit de la dorința tinerei de a lucra pe litoral în sezonul estival. Soțul ei nu a fost de acord, însă femeia a ales să plece.

În ultimele zile, el a insistat ca tânăra să se întoarcă de pe litoral, dar cum dorința nu i-a fost ascultată, sâmbătă a luat copilul de la bunica tinerei și a plecat la casa lui din Dâmbroca. Pentru a-și recupera copilul, tânăra s-a dus la bărbat acasa însoțită de bunica și o matușa a ei. Au vrut să discute calm, dar, susțin unele surse, bărbatul, orbit de gelozie, într-un exces de furie a luat un topor și i-a aplicat mai multe lovituri în zona gâtului. Aceleași surse susțin că nenorocirea s-ar fi produs chiar sub ochii copilului de 2 ani.

După omor, bărbatul nu a încercat să fugă, ci a rămas în curte, unde a fost găsit și încătușat de către polițiști. De instrumentarea cazului se ocupă procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.

Related posts