O VACANȚĂ DE O ZI

15 copii din Rm Sărat, care provin din familii aflate în mare dificultate, au avut parte de o aventură de neuitat. Micuții, cu vârste între 4 şi 6 ani, aflaţi în grija Centrului de zi ,,Piticii” au beneficiat de o vacanță de o zi la o fermă din județul Brăila. Copiii s-au jucat cu animalele de la fermă, au gustat produse tradiționale, dar mai ales au simțit  atmosfera dintr-o familie adevărată.

Centrul de Zi ,,Piticii” a fost preluat de Direcția de Asistență Socială Rm. Sărat, în anul 2019, de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău. Personalul centrului este foarte bine pregătit și gata să răspundă nevoilor fiecărui copil.

Rolul principal al centrului este de a oferi asistență gratuită în timpul zilei copiilor care provin din familii aflate în dificultate, dând astfel posibilitatea părinților de a-și găsi un loc de muncă și de a le putea oferi condiții materiale adecvate creșterii minorilor.

Centrul de Zi “Piticii” din Rm. Sărat asigură copiilor îngrijire, programe educative și consiliere doar pe timpul zilei, urmând ca seara micuții să se întoarcă acasă, în familie.

Related posts