SECȚII ANIMATE, ȘI DUPĂ-AMIAZĂ

Secțiile de votare din mediul rural au fost animate chiar si după orele prânzului. În comuna Vadu Pașii, alegătorii spun că au venit la urne în a doua parte a zilei pentru că, dimineață, au avut de rezolvat alte treburi. Cu toate acestea, au ținut neapărat să își exercite dreptul la vot. Cu toții vor ca votul de astăzi să le aducă un trai mai bun, dar vin și cu câteva sugestii care ar putea să ducă la dezvoltarea județului Buzău.

,,Dreptatea” sau ,,cinstea” ar trebui – spun unii dintre alegători – să fie motto-ul tuturor celor ce-i vor reprezenta ca primar, ca președinte de Consiliu Județean sau ca parlamentar european.

Reprezentanții secției de votare din comuna Vadu Pașii spun că, numărul cetățenilor care au venit la urne, până la ora 16.00, a fost mai bun decât cel de la ultimele alegeri. Dacă dimineață, au venit la urne, în mare parte, bătrânii, după prânz, au ieșit la vot și cei mai tineri.

Până la ora 16.00, peste 125.500 de buzoieni se prezentaseră la vot, adică un procent de peste 34,3 % din numărul total al alegătorilor.

Related posts