PRIMA MUTARE

Gloria Buzău a bifat prima mutare, după promovarea în SuperLigă, dar nu la nivelul lotului de jucători, ci al conducerii clubului. Echipa din Crâng a anunțat că a ajuns la un acord cu Cristian Bălașa, în vârstă de 51 de ani, pentru ca acesta să preia funcţia de preşedinte executiv al clubului.

Cu o activitate de opt ani în administraţie la echipele Chindia Târgovişte şi Concordia Chiajna, Cristian Bălaşa este cunoscut şi ca fotbalist. Acesta a evoluat la formaţii precum Chindia Târgovişte, FC Argeş, Farul Constanţa sau Concordia Chiajna. La FC Argeş, fostul mijlocaş dâmboviţean a bifat 162 de prezenţe, şase dintre acestea în Cupa UEFA.

Odată cu această mutare, Gloria Buzău numește în funcția de președinte executiv un alt fost conducător de la Concordia Chiajna. Precedentul a fost Auraș Brașoveanu, care a avut această funcție executivă, atât la Concordia, cât și la Buzău, de unde a plecat în vara trecută, nu în cele mai bune condiții. Spre deosebire de Brașoveanu, Cristian Bălașa trece, din poziția de director sportiv al Concordiei, în cea de președinte executiv al Gloriei Buzău.

Related posts