NU S-A BUCURAT DE BANII ALTUIA

Există mulți oameni corecți și cinstiți. O demonstrează și gesturilor unor râmniceni, care au găsit în oraș diferite obiecte sau sume de bani și le-au predat Poliției Locale, pentru a putea fi înapoiate proprietarilor. Este și cazul unei persoane care, deși a avut surpriza să descopere o sumă de bani pe stradă, nu a ezitat să înapoieze bancnotele celui care le-a pierdut. Reprezentanții Poliției Locale au mulțumit, atât persoanei care a găsit banii și i-a predat la sediul instituției, cât și celor care au ajutat la găsirea celui care i-a pierdut, prin distribuirea postării pe internet.

Persoanele care găsesc diferite bunuri au obligația să le restituie proprietarului, iar dacă acesta nu poate fi cunoscut, să îl predea organului de poliţie din localitatea în care au fost găsite. Reprezentanții poliţie vor afişa la sediul instituției şi pe pagina de internet, un anunţ privitor la pierderea bunului, cu menţionarea tuturor elementelor de descriere a acestuia.

De-a lungul anilor, râmnicenii au găsit pe stradă, atât sume de bani, portofele, cât și chei de la autoturisme, bunuri pe care le-au predat Poliției Locale.

Related posts