INTERVENȚII DUPĂ VISCOL

Viscolul din weekend nu a creat mari probleme la Rm. Sărat. După oprirea vântului puternic, duminică dimineața, utilajele Administrației Domeniului Public au intervenit pe principalele artere ale orașului pentru a îndepărta zăpada depusă. Echipele ADP au intervenit și pentru ridicarea unor copaci doborâți de vânt. Vântul care a suflat cu putere a dus la închiderea circulației rutiere pe mai multe drumuri județene. Autoritățile din Rm Sărat au recomandat cetățenilor, în weekend, să nu efectueze deplasări în afara localității pe perioada nopții.

Reprezentanții Administrației Domeniului Public Râmnicu Sărat afirmă că, în condiții meteo normele, unitatea este oricând pregătită să intervină si să asigure deszăpezirea străzilor.

Autoritățile din Rm Sărat solicită cetățenilor care locuiesc la case, precum și celor care administrează spații comerciale să ia măsurile necesare pentru îndepărtarea zăpezii de pe trotuare. Râmnicenii au fost atenționați să depoziteze zăpada într-un singur loc și să nu o arunce pe carosabil, pentru a nu îngreuna traficul, dacă va îngheța pe parcursul nopții. Reprezentanții Primăriei recomandă locuitorilor să nu ezite să sesizeze orice eveniment care trebuie raportat autorităților.

Related posts