SURPRIZE PENTRU COPII

Copiii înscriși la Centrul de Zi ,,Piticii” din Râmnicu Sărat învață să-și petreacă timpul liber în mod plăcut și util, și pe lângă activitățile educative, cei mici au parte de o serie de surprize plăcute. Centrul funcționează în cadrul Direcției de Asistență Socială și asigură celor mici, pe timpul zilei, îngrijire, programe educative și consiliere.

Responsabilii Centrului încearcă să le ofere celor mici momente deosebite, cu fiecare ocazie pe care o au. Pe lângă petrecerile surpriză, cei mici se pot bucura de tabere și diverse excursii.

Centrul de Zi ,,Piticii” poate primi donații din partea celor care vor să fie aproape de cei mici.

Centrul de Zi ,,Piticii” se află în subordinea Direcției de Asistență Socială Râmnicu Sărat. În cadrul centrului sunt înscriși copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 6 ani. Aici, copiii care provin din familii aflate în dificultate pot primi asistență gratuită în timpul zilei, dând astfel posibilitatea părinților de a-și găsi un loc de muncă și de a putea oferi condiții materiale adecvate creșterii minorilor. Centrul de Zi ,,Piticii” asigură celor mici, îngrijire, programe educative și consiliere doar pe timpul zilei, urmând ca seara, micuții să se întoarcă acasă, în familie.

Related posts