SITUAȚIE… ASUMATĂ

Trebuia să se producă o nenorocire, pentru ca o problemă veche de ceva timp să intre în atenția autorităților. Vorbim despre un accident produs, în această săptămână, pe o trecere de pietoni  din zona Metalurgica, din municipiul Buzău. Două femei au ajuns la spital, pentru că șoferul nu le-a văzut la timp pentru a evita impactul. Acolo, iluminatul public nu funcționează. Și pe partea opusă iluminatul public lasă de dorit, lămpile fiind practice mascate de pomi. Problema este știută și de administrația locală care, deși a fost avertizată în repetate rânduri despre această situație de către cetățeni, nu a luat măsurile necesare. Primarul Constantin Toma spune că reprezentanții serviciului de furnizare cu energie electrică trebuie să identifice exact locul unde s-a intrerupt curentul în zonă.

Până când situația va fi remediată ca la carte, se va recurge la o soluție … de avarie.

Constantin Toma recunoaște faptul că există multe nemulțumiri în rândul buzoienilor, dar rezolvarea lor nu se poate face imediat.

Trecerea de pietoni, din zona Metalurgica este cunoscută de buzoieni ca fiind o adevărată capcană, atât pentru pietoni, cât și pentru șoferi, în special dimineața și seara. Mai exact, se circulă orbește, pentru că nu se vede nimic, mai ales dacă vin mașini din sensul invers al drumului. Mai mult decât atât, în zona respectivă este amplasat un loc de joacă, iar până în trecerea de pietoni nu există limitatoare de viteză.

Related posts