CERERI MULTE ÎN SEZON

Casa de Pensii Buzău este asaltată de cereri pentru bilete de tratament, însă doar pentru lunile de vară. În acest an, instituția a  primit aproape 7.590 de solicitări pentru bilete de tratament, mai mult decât dublul biletelor alocate. Cele mai multe cereri au fost pentru sezonul estival.

În ceea ce privește gradul de valorificare a biletelor, aproape 88% dintre cele alocate Casei de Pensii au fost deja folosite de către pensionarii buzoieni. Este vorba despre 2.790 de bilete din cele peste 3.180 de bilete de tratament în cele 12 serii de până. Reprezentanții instituției spun, însă, că și-ar dori ca aceste bilete să fie folosite de către pensionarii buzoieni și în extrasezon.

În 2023, Casei Județene de Pensii Buzău i-au fost alocate 4.866 de bilete de tratament. Acestea au fost structurate pe 18 serii, pentru 24 de stațiuni balneare din țară, prima serie începând pe 10 martie. Dintre cele 4.866 de bilete de tratament, 2.273 sunt repartizate pentru unități care aparțin Ministerului Muncii, iar 2.593 sunt repartizate pentru societăți comerciale cu activități în domeniul turismului.

Related posts