FORȚE PROASPETE LA LIBERALI

Forțe proaspete în PNL Buzău! Membri și consilieri locali din 10 organizații USR din județ au trecut în tabăra PNL. Liderul liberalilor buzoieni, deputatul Gabriel Avrămescu, consideră că această nouă migrație a unor membri de la USR către PNL dovedește că organizația liberală buzoiană este tot mai puternică și credibilă.

Gabriel Avrămescu, liderul PNL Buzău, spune că, la nivelul județului Buzău, PNL nu va mai fi o anexă a PSD. Parlamentarul liberal precizează că, deși la nivel național, unele surse politice indică o viitoare alianță între liberali și social-democrați, la Buzău, această apropiere nu va exista.

Liderul PNL Buzău acuză autoritățile județene, membri ai PSD, că alocă sume importante pentru investiții în Republica Moldova, dar nu fac același lucru în cazul unor primării din județ, care au mare nevoie de bani.

Avrămescu mai spune că aceleași autorități buzoiene oferă fonduri generoase pentru reparații și lucrări în Chișinău, în loc să se preocupe de investițiile din județ, care bat pasul pe loc.

Deputatul Gabriel Avrămescu consideră că autoritățile buzoiene trebuie să se preocupe mai mult de dezvoltarea județului, inclusiv din punct de vedere turistic, însă acest progres nu se poate realiza prin vizite la Chișinău.

Liderul PNL Buzău spune că, în actualul context politic, relația cu PSD este interesantă, chiar și la nivelul județului, iar competiția dintre cele două organizații este constructivă.

Related posts