O NOUĂ EDIȚIE

Societatea Exploratorilor îi invită pe buzoieni, și nu numai, la o nouă aventură captivantă, care le oferă ocazia să cunoască mai bine orașul Buzău, dar și posibilitatea să lege noi prietenii și să petreacă o după-amiază de neuitat. ​Este vorba de ediția cu numărul 5 a Concursului de Explorare Urbană, care va avea loc sâmbătă, 21 ianuarie 2023.

Competiția, organizată de Societatea Exploratorilor în parteneriat cu Primăria Buzău, Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman”, Crucea Roșie Buzău și organizația non-profit Jnepenii, este deschisă tuturor categoriilor de vârstă.

Concursul se desfășoară pe trei categorii: FAMILY (minim un copil de cel mult 14 ani, minim un membru de cel puțin 18 ani); LICEENI (echipe formate din elevi liceeni fete, băieți sau mixte, un membru să aibă cel puțin 18 ani) și OPEN (echipe formate din fete, băieți sau mixte, un membru să aibă minim 18 ani).

Participanții vor lua parte la o vânătoare de comori ascunse în zonele cunoscute și mai puțin cunoscute ale orașului Buzău. Startul se va da la ora 10:00, în Părculețul de lângă Colegiul B.P. Hasdeu, iar festivitatea de premiere va avea loc la ora 16:00. Cei care doresc să participe se pot înscrie până la ora 09.30 a zilei de sâmbătă, 21 ianuarie, fie prin completarea unui formular on-line, fie prin e-mail sau telefonic.

Related posts