ALĂTURI DE MILITARI ȘI DE PROBLEMELE LOR

Austria a jignit profund România! Este și părerea deputatului de Buzău, Nicolae Roman, în contextul în care Austria a fost singura țară din Uniunea Europeană care s-a opus, joi, aderării României la spațiul Schengen. Parlamentarul ALDE spune că în urma acestui vot România a fost practic umilită.

Nicolae Roman consideră că reprezentanții Austriei au făcut o mare greșeală, din rațiuni pur politice, izolându-se de Europa, în condițiile în care nu este membră a NATO și este extrem de vulnerabilă în eventualitatea unei amenințări armate.

Militar de carieră, Nicolae Roman este, în continuare preocupat de problemele Armatei române. Recent, deputatul de Buzău a făcut a nouă declarație politică în Parlament, în care a atras atenția asupra pensiilor militarilor. Roman este de părere că militarii, dar și pensionarii din Armată și veteranii de război nu sunt tratați cu respect de statul român.

Nicolae Roman consideră că statul român ar trebui să facă mult mai mult și pentru românii din diaspora, care doresc să se întoarcă în țară. Prezent în Spania, alături de o delegație a ALDE, deputatul de Buzău a avut o întâlnire cu români dintr-o comunitate iberică, iar aceștia i-au transmis că ar dori să se întoarcă acasă. Românii din Spania au vrut însă să afle și ce ar face statul român în sprijinul lor dacă s-ar stabili în țară.

Și pentru că se apropie sărbătorile, deputatul Nicolae Roman transmite tuturor românilor un Crăciun și un An Nou cu liniște și bucurii, dar și un 2023 mai bun și cu multe împliniri.

Related posts