CERȘETORI ATACAȚI ÎN PLINĂ STRADĂ

Momente de panică pentru buzoienii care au trecut, ieri seară, prin fața clădirii Prefecturii. Aceștia au fost martorii unei scene de o violență ieșită din comun. O femeie și un bărbat, care obișnuiesc să cerșească pe străzile municipiului Buzăului, au fost snopiți în bătaie de doi tineri. Bărbatul, de peste 50 de ani, a fost lovit cu o sticlă în cap de către agresori. Martorii au fost șocați de duritatea loviturilor încasate de cei doi.

Și celaltă victimă, o femeie de aproximativ 40 de ani, a încasat o ploaie de pumni și picioare de la cei doi necunoscuți, până a leșinat în mijlocul carosabilului. Cele două victime au căzut pe o trecere de pietoni, femeia cerând ajutor trecătorilor. Agresiunea s-a produs în timp ce victimele stăteau pe o bancă, în parcul de lângă Prefectura Buzău.

Femeia s-a plâns martorilor că i-au fost furați cei aproximativ 500 de lei, banii proveniți din cerșetoria pe o zi. Martorii au povestit că cei doi au fost luați la bătaie din senin de către cei doi tineri. După atac, agresorii au dispărut.

La scurt timp, la locul incidentului au ajuns poliția și două ambulanțe care le-au acordat primul ajutor. Victimele au fost transportate la spital, bărbatul suferind un șoc hemarogic din cauza rănilor de la cap. Poliția se află pe urmele agresorilor, existând indicii că cei doi bătăuși ar locui în cartierul Mihai Viteazu, din Buzău.

Related posts