LUCRĂRI LA LOCURILE DE JOACĂ

Administrația Domeniului Public Râmnicu Sărat continuă lucrările de reabilitare și modernizare la locurile de joacă din municipiu. Echipele Serviciului Construcții Străzi din cadrul societății au demarat lucrări de înfrumusețare a locurilor de joacă în mai multe zone ale orașului. Un spațiu de agrement a fost déjà reabilitat în cartierul Balta Albă, iar zilele acestea, tot în zona respectivă, se lucrează la un alt loc de joacă.

Și la unul dintre părculețele din zona centrală a orașului s-au realizat lucrări de înlocuire a dalelor uzate din cauciuc. Acolo  vor fi montate și noi aparate de joacă. De asemenea, toate locurile de joacă vor fi monitorizate video.

Râmnicenii sunt îndemnați să anunțe Poliția Locală sau Administrația Domeniului Public, insituțiile care au sub supraveghere zonele de agrement din oraș, atunci când observă  anumite nereguli în funcționarea echipamentelor de joacă, care ar putea pune în pericol viață copiilor. De asemenea, autoritățile reamintesc cetățenilor că trebuie să păstreze curățenia în parcuri și să nu deterioreze mobilierul stradal sau aparatele de la locurile de joacă.

Related posts