CERCETAT DUPĂ GRATII

Poliţistul din Rm. Sărat, care a fost reţinut după ce a comis mai multe fapte incompatibile cu uniforma pe care o îmbrăca de şase ani, rămâne după gratii. La expirarea celor 24 de ore de la reţinere, ieri, instanţa a dispus arestarea preventivă a agentului de poliţie pentru 30 de zile.
Agentul acuzat de un comportament nedemn de haina militara are 36 de ani. Multa vreme a lucrat ca recepționer, în străinatate. În 2016, însă, a revenit în țară și a fost angajat în poliție, din sursă externă, fără să absolve o școală de profil. De atunci, este polițist la un post rural, din comuna Pardoşi.
Inițial, politistul a intrat în atenția superiorilor după ce s-a dus imbracat in uniforma, la o prostituată. Nu a vrut, insa, sa ii platească femeii partida de sex, așa că aceasta a sunat la 112. Agenții care au mers la fata locului au avut surpriza sa vadă ca cel care le este coleg era sub influența unor substanțe psihotrope. In fata procurorilor, însă, politistul a susținut ca ia un tratament psihiatric si din acest motiv ar fi ieșit pozitiv la drugtest. La doua zile de incident, agentul a comis-o din nou! De data aceasta, s-a urcat băut la volan, spun martorii, și a lovit două mașini parcate pe marginea drumului. Pentru ca a refuzat recoltarea probelor biologice, a fost arestat.
În cazul său, se desfăşoară, pe lângă cercetarea penală, şi o anchetă administrativă. Cel mai probabil, acesta va fi dat afară din poliție. Bărbatul este căsătorit și are doi copii.

Related posts