HOȚ GHINIONIST

Unii hoți chiar au ghinion câteodată! O arată pățania unui bărbat care a încercat să intre prin efracție în Piața de Mărfuri Industriale din Buzău și a rămas blocat între gratiile de la intrare.  Infractorul a reușit să se strecoare în incinta pieței dar, când a vrut să schimbe direcția camerei de supraveghere, mâna i-a rămas prinsă între gratii. S-a chinuit minute bune captiv în grilaj. Chinuit de durere și când a observat că nu își poate scoate brațul dintre fiare, a început să strige după ajutor. Un trecător l-a observat pe tânărul cățărat pe grilaj și a anunțat Poliția Locală.

Agenții sosiți la fața locului au solicitat intervenția pompierilor care au fost nevoiți să taie câteva gratii pentru a elibera mâna hoțului din strânsoare.

Polițiștii sosiți și ei la fața locului l-au condus pe bărbat la secție și continuă cercetările pentru tentativă la furt calificat.

Personajul este un tânăr, de 33 de ani, din comuna Săgeata. Acesta nu a apucat să fure din piață, singurul prejudiciu fiind provocat de tăierea porții metalice.

Related posts