GUVERN PENTRU REVENIREA LA NORMALITATE

Odată cu învestirea guvernului PSD-PNL-UDMR, România revine la normalitate, după o lungă perioadă de criză. Declarația aparține Lilianei Sbîrnea, senator PSD. Parlamentarul buzoian consideră că Partidul Social Democrat a propus în noul Guvern oameni responsabili, cu experiență politică și administrativă. Liliana Sbîrnea menționează că misiunea asumată de PSD este cea de a readuce normalitatea în viața oamenilor și, de aceea, accentul guvernării va fi pe creșterea puterii de cumpărare și stoparea prăbușirii nivelului de trai.

Senatorul PSD, Liliana Sbîrnea, speră ca cei desemnați în noul Guvern să poată colabora și comunica fără orgolii și să reușească să redea încrederea oamenilor într-un trai decent.

Liliana Sbîrnea salută și desemnarea în Guvern, ca Ministrul al Culturii, a senatorului de Buzău Lucian Romașcanu. Acesta a mai îndeplinit funcția de minstru al Culturii, în 2017, în Guvernul Mihai Tudose și a deținut, din același an, funcția de președinte al Comisiei pentru cultură și media din Senatul României. Născut la Buzău, în 1967, Lucian Romașcanu, este și președinte interimar al organizației județene a PSD Buzău.

Related posts