S-A SINUCIS DIN CAUZA DATORIILOR

Incident pe cât de șocant, pe atât de incredibil, în această dimineață, în cartierul buzoian Micro 5. Un bărbat de 65 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al blocului unde locuia, dar, prin minune, nu a murit, deși a căzut de la o înălțime de aproximativ 30 de metri! Un trecător l-a văzut zăcând și a sunat imediat la 112. Bărbatul a fost preluat de un echipaj de ambulanță și transportat la Spitalul Judeţean, cu multiple traumatisme.

Deși bărbatul a supraviețuit pe moment căderii în gol, medicii au fost nevoiți să declare decesul după numai câteva ore, traumatismele extrem de grave suferite la impactul cu solul fiindu-i fatale.

Vecinii spun că bărbatul care a încercat să se sinucidă ar fi fost înglodat în datorii. Mai exact, în trecut, ar fi girat câteva persoane care nu şi-ar fi mai plătit creditele bancare, motiv pentru care a fost obligat să le plătească restanţele.

Datoriile i-ar fi fost achitate de către cele două fetele ale sale cărora – spun unii vecini – le-ar fi lăsat un bilet în care îşi cere iertare că le-a adus într-o asemenea situaţie.

Poliția face o anchetă pentru a afla cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment.

Related posts