ȘOFER BEAT, PEDEPSIT DE ALȚI CONDUCĂTORI

Scene șocante provocate de un buzoian, de 55 de ani, în municipiul Buzău. Acesta s-a urcat la volan, deși era băut bine, și a avariat două mașini, una în sensul giratoriu din zona Orizont, iar cealaltă, într-o benzinărie, unde oprise pentru a se împăca cu șoferul primei mașini acroșate. Bărbatul a vrut să fugă, însă a fost urmărit și prins de șoferii păgubiți, de la care a primit o corecție greu de uitat. Când s-a văzut înconjurat de mai mulți martori, șoferul de 55 de ani, care se știa și băut, s-a înfuriat și a pornit în trombă, lovind altă mașină parcată în incinta stației. Tentativa sa de a fugi s-a soldat cu un eșec, tinerii pornind imediat pe urmele sale.

Tinerii au reușit să-l oprească pe șoferul turmentat la coborârea de pe podul Mărăcineni. Aici, individul a dat piept cu furia păgubiților. În imaginile surprinse de martori se vede cum unul dintre bărbați îl trântește violent la pământ, în încercarea de a-l împiedica să fugă până la sosirea Poliției, iar victima începe să sângereze.

Deși s-au bătut zdravăn, niciunul dintre șoferii implicați nu a depus plângere pentru loviri și alte violențe. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Related posts