SCHIMBĂRI LA VÂRFUL INSTITUȚIILOR

Se anunță schimbări la varful unor institutii publice locale din Rm. Sărat. Modificări vor fi inregistrate si in anumite structuri ale unor unitati subordonate Primariei. Precizările au fost făcute  de Sorin Cîrjan, primarul municipiului Rm. Sărat, care si-a propus o reforma in administratia publica locala încă din primul sau mandat. Edilul spune că schimbarile preconizate nu au nicio legatura cu campania electorala pentru alegerile locale. El afirmă că anumiți angajati ai institutiilor din Rm Sărat nu au inteles nici acum cum trebuie să se comporte în relatia cu cetatenii.

Cîrjan afirmă ca nu le-a cerut colegilor săi sa-l urmeze in campania electorala si nu va fi cu ochii pe acele persoane care nu au aceeasi culoare politica cu a partidului pe care-l reprezinta. Edilul spune însă că va verifica modul in care angajații își îndeplinesc sarcinile de serviciu.

Primarul este convins ca mult mai utili sunt cei care isi fac treaba la serviciu, decât cei care il urmeaza in campaniile electorale.

Sorin Cirjan spune ca si in cadrul altor institutii este nevoie de o schimbare.

Și dupa alegerile din iunie 2016, primarul Sorin Cîrjan a evaluat activitatea tuturor institutiilor publice si a decis schimbarea conducerii, acolo unde a fost cazul.

Related posts