LUCRĂRI LA SPAȚII VERZI

Întreținerea și amenajarea spațiilor verzi este o prioritate pentru autoritățile din Rm Sărat pe timpul verii. Angajații Administrației Domeniului Public au cosit iarba și au plantat flori în principalele zone ale orasului. De saptamana trecuta, și-au reluat activitatea si beneficiarii venitului minim garantat, care impreuna cu muncitori ai ADP, au efectuat lucrări în cartierele Costieni, Extindere Costieni, dar si in Zona Piață – Dig și Bulevardul Eroilor.

In aceste zile, angajații Serviciului Întreținere parcuri și spații verzi din cadrul ADP Rm Sărat realizeaza lucrari de amenajari in Parcul Central.

Administraţia Domeniului Public, societate aflată în subordinea Consiliului Local Râmnicu Sărat, asigură reparaţii şi modernizări la reţeaua de străzi a orașului, execută lucrări de reglementare a semnelor de circulaţie în vederea desfăşurării normale a traficului rutier şi pietonal, asigură salubrizarea stradală a municipiului și realizează lucrări de întreţinere, amenajare şi curăţenie a spaţiilor verzi.

Related posts