ÎȘI RETRAGE DEMISIA

Managerul Spitalului Municipal Rm. Sărat, Adrian Danielescu, a revenit asupra deciziei de a demisiona din functie. Danielescu a explicat, astăzi, motivul care a stat la baza gestului său radical. El afirmă că a decis să-și depună demisia, pentru că, duminică, nu a fost invitat să participe la vizita ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, în spitalul al cărui manager este. Mai précis, Adrian Danielescu sustine ca a aflat de vizita ministrului la cateva ore dupa ce acesta a fost la Rm. Sărat. Managerul spune ca acest lucru nu este deloc normal în condițiile în care el era cel mai îndreptățit să prezinte situatia pacientilor si a spitalului suport pentru pacienții cu COVID.

Adrian Danielescu a decis să își retragă demisia, în urma discutiilor purtate cu medicii și sefii de sectii din spital. El precizeaza ca toate cadrele medicale considera ca era absolut firesc ca managerul unității medicale sa participe la discutiile cu ministrul Sănătății.

Danielescu susține ca nu cunoaste motivele pentru care nu a fost chemat la discutiile cu Ministrul Sanatatii, dar probabil altcineva ar putea raspunde la aceasta intrebare.

Contactat telefonic, Sorin Cîrjan, primarul municipiului Rm Sărat, a declarat ca Ministrul Sanatatii, Nelu Tătaru, a fost de fapt prezent, duminică, într-o vizită la Primărie si din acest motiv nu a fost invitat la discutii si managerul spitalului. După aceea, Tătaru a fost însoțit și într-o scurtă vizită la Spitalul Municipal, unde doctorul Felicia Vasile, directorul medical al spitalului, i-a prezentat pașii pe care conducerea unității și personalul medical i-au pregătit pentru deschiderea spitalului si Ambulatoriului de specialitate. Adrian Danielescu ocupa functia de manager al Spitalului Municipal Rm. Sărat din anul 2010, activitatea sa fiind apreciata de către Consiliul Local Municipal Rm. Sărat.

Related posts