NOI MĂSURI, ÎN STARE DE ALERTĂ

Măsurile de protectie individuală sunt esențiale și pe perioada stării de alertă. Este avertismentul primarului din Rm. Sarat, care preciează că pastrarea distantarii sociale, evitarea aglomeratiei si purtarea mastilor sau a altor mijloace de protectie a fetei, in interiorul spatiilor publice sunt aspecte de care toți locuitorii municipiului trebuie sa tină cont in continuare pentru a preveni imbolnavirile cu COVID-19.

Incepand de astazi, la Rm. Sarat se redeschid parcurile, dar aceasta masura nu va fi valabila si pentru locurile de joaca.

Primarul muncipiului spun că odată cu instituirea stării de alertă se impune o reorganizare in institutiile publice locale, dar si identificarea unor măsuri pentru reluarea transportului public de personae.

Sorin Cârjan precizează că în municipiu nu există motive de îngrijorare privind izbucnirea vreunui focar de COVID, in prezent fiind internați in Spitalul Municipal trei ramniceni.

Măstile de protectie donate recent Primariei Rm. Sarat, de către o societate comerciala, vor fi distribuite populatiei varstnice si defavorizate, aflate in baza de date a Directiei de Asistenta Sociala.

Related posts